Tyverisikring er viktig for butikker. Hvert år går store verdier tapt for butikkene, men politiet har ikke ressurser til å etterforske alle saker.

Hvordan kan du benytte låsesystemer til tyverisikring?

En økning i tyverier her til lands, med rundt 7,500 anmeldelser i 2018, vitner om et stort problem. Butikkene sikrer seg simpelthen ikke godt nok mot tyvene.

Låsesystem kan sørge for at tyven ikke en gang kommer seg inn på området. Her finnes det flere gode alternativer din butikk kan benytte seg av.

I denne artikkelen ser vi nærmere på nettopp hvordan låsesystem til tyverisikring bør brukes for best mulig effekt.

Et patentert og FG-godkjent låsesystem gir deg full kontroll

Patenterte låsesystemer sikrer at kun den opprinnelige produsenten kan kopiere nøkler og nøkkelemner. Totalt sett er det strengere sikkerhetsrutiner på plass.

Dette sikrer at du fra første steg har full kontroll over sikkerheten til systemet. Du kan enkelt kontrollere antall nøkler i omløp, hvor de kan benyttes, osv.
Vi leverer patenterte låsesystemer gjennom Dormakaba. Løsningen inkluderer FG-godkjente låssylindere. FG, som står for forsikringsgodkjent, er et kvalitetsstempel på systemene.

Bør du velge mekanisk eller elektronisk lås?

En mekanisk lås er det billigste valget, men en rekke fysiske nøkler må sies å være upraktisk for butikken. Da nødvendig teknologi er på plass, er en elektronisk lås et bedre alternativ.

Ulempen med et elektronisk låsesystem, er ikke overraskende at det blir dyrere. Samtidig gir det deg en mye bedre kontroll, og du kan for eksempel logge tid og person som har åpnet spesifikke dører.

Skal du velge låsesystem til tyverisikring, så anbefaler vi deg først og fremst å vurdere hvilket behov du har. Identifiser verdier, risiko for tyverier, og sårbare punkter for innbrudd i butikken.

Fordeler med elektronisk låsesystem

Et elektronisk låsesystem er å anbefale basert på flere fordeler. Skal du virkelig sikre deg mot tyverier, vil fordelene nedenfor nok overbevise deg om hvorfor den elektroniske løsningen er best.

  • Si farvel til nøklene
  • Midlertidig tilgang for vaskehjelp, håndverkere, osv.
  • Nøkkelkort kan ikke kopieres
  • Slett nøkkelkort som er mistet umiddelbart
  • Oversiktlig adgangskontroll

Motta gode råd og pristilbud!

Er du ikke sikker på hvilket låsesystem du bør benytte til din butikk? Vi hjelper deg gjerne med gode råd og et transparent pristilbud for de løsningene som passer deg best.

Hverken valget av låsesmed eller system er enkelt, og vi skal gjøre alt vi kan for å bistå deg i denne prosessen. Kontakt oss i dag!