Slik kan et rullegitter redusere faren for innbrudd

Mellom 2006 og 2019 økte antallet årlige innbrudd hos butikk og utsalgssteder fra 4 489 til 6 790, ifølge SSB. Statistikken baseres på antall anmeldte saker, og det er ofte snakk om grove tyverier. Mange bedrifter ser derfor verdien av å ta nødvendige forhåndsregler.

Tyverisikring kan redusere sjansen for at bedriften din rammes av innbrudd og store økonomiske tap. I tillegg til tyverialarmer og overvåkningskameraer, kan en fysisk sperre i form av et rullegitter ha stor effekt.

Rullegitter fra Flexi av robust kvalitet

Med et rullegitter har bedriften en fleksibel og trygg løsning. Et Flexi rullegitter kan enkelt senkes når de ansatte forlater lokalet ved stengetid, og sørger for en fysisk sperre i butikkens inngangsparti. Når butikken åpner igjen, heves gitteret med et enkelt tastetrykk.

Flexi rullesjalusi eller rullegitter har høy kvalitet og lang levetid, og gir bedriften økt trygghetsfølelse etter stengetid. Når butikken åpner igjen, åpnes gitteret enkelt med en nøkkelstrømbryter.

Trenger du gitter? Velg mellom flere smarte modeller

Ulike butikker og bedrifter har ulike behov. En forhandler som selger fysiske produkter vil ofte ønske et moderne rullegitter med en viss grad av innsyn.

Andre ganger kan en tett rullesjalusi uten innsyn være å foretrekke. Dette kan være hensiktsmessig dersom butikklokalene inneholder store verdier, som for eksempel en gullsmed. Her er en oversikt over ulike modeller:

  • Perforert rullegitter: Fleksibelt rullegitter med innsyn
  • Tett rullesjalusi: Fleksibelt gitter uten innsyn
  • Fastgitter: Et populært valg der du ikke har behov for å fjerne gitteret daglig. For eksempel i vinduer.
  • Gitterport: Hold uvedkommende ute fra eiendommens innkjørsel eller gangvei.
  • Sideveis sjalusi/ vertikalsjalusi.: Klassisk design, brukes der det er lave høyder eller eller buede fasader. Nytt og egendesignet av Flexi lås og gitter.

Økt sikkerhet med et EN1627-godkjent rullegitter

EN1627 er en standard for innbruddssikkerhet, og benyttes til å klassifisere sikkerheten til alt fra dører, vinduer og skodder, til gitter-løsninger.

Et gitter som er EN1627-klassifisert er en sikker løsning mot innbrudd utført med en rekke ulike verktøy.

Flere av Flexi sine rullegitre og rullesjalusier er EN1627-klassifiserte. Dette betyr at produktene er trygge valg for deg som krever høy grad av tyverisikkerhet i butikken eller bedriftslokalene.

Fordeler med rullegitter eller rullesjalusi

Et rullegitter eller en rullesjalusi er først og fremst et smart sikkerhetstiltak, og vil yte mer sikkerhet enn en ordinær dør. Mange dører er enkle barrierer å bryte seg forbi (selv når de er låst!). Dette gjelder spesielt blant organiserte kriminelle med spesialutstyr.

For mange butikker på kjøpesentre og lignende er rullegitter den eneste løsningen. Inngangspartiet er som regel bredt, og en vanlig dør vil derfor ikke være hensiktsmessig. Et rullegitter erstatter derfor en vanlig dør, samtidig som den gir økt grad av sikkerhet.

En av de største fordelene ved å velge rullegitter, er at løsningen er brukervennlig og praktisk. I løpet av få sekunder kan du åpne og stenge inngangen til butikken.

Gitteret gir et tydelig signal til kundene om at butikken er stengt, dersom det er tatt helt eller delvis ned. Dette signalet vil ikke en dør kunne gi på samme måte. Dersom butikken akkurat har stengt og det fortsatt er kunder i lokalet, kan gitteret senkes halvveis ned.

  • Sikkerhetsbarriere
  • Fleksibel og brukervennlig løsning
  • Signaliserer overfor kunder hvorvidt butikken er stengt eller åpen

Motta gode tips og et pristilbud

Er du usikker på hvilket rullegitter som passer best til dine bedriftslokaler? Vi har et bredt utvalg av gitre og rullesjalusier, samt andre sikkerhetsløsninger.

Kontakt oss i dag så sender vi deg et tilbud!