Valg av låsesmed bør ikke tas lett på. I et hav av alternativer, kan det være vanskelig å bestemme seg. Det finnes flere faktorer du kan benytte for å sammenligne aktørene i markedet.

Før du hopper på det første og det beste, er det en god ide å sammenligne låsesmeder. På den måten kan du være sikrere på at det valget du tar er det riktige.
Men hvordan sammenligner du de mange aktørene i markedet? Det finnes flere faktorer du kan benytte. I denne artikkelen går vi gjennom 5 viktige faktorer ved valg av låsesmed.

1. Erfaring er alfa og omega

Når du skal velge en aktør, bør du vurdere hvilken erfaring firmaet har. Denne faktoren bør ikke trumfe alt annet, men den vil definitivt gi deg en god pekepinn på kvaliteten du kan forvente.
Lang erfaring innebærer gjerne verdifulle råd og at alt blir gjort riktig umiddelbart. Dersom låsesmeden er uerfaren og gjør en dårlig jobb, kan dette virkelig slå hardt tilbake på deg.

2. Har låsesmeden FG-godkjenning?

FG er en forkortelse for forsikringsgodkjenning. Denne godkjenningen utgis av Finans Norge Forsikringsdrift, og det er et kvalitetsstempel å regne.
Strenge regler knyttet til brann- og tyverisikring er etterfulgt av bedrifter med FG-godkjenning. Skulle skader og uhell oppstå, gir altså godkjenningen deg som kunde ekstra trygghet.

3. Medlem av Norske Låsesmeder

En faktor du ikke har råd til å styre unna, er hvorvidt aktøren er medlem av Norske Låsesmeder. Denne foreningen består av godkjente, norske aktører, og de stiller høye krav. Alle medlemmene er blant annet FG-godkjent helt automatisk. Dessuten får du som kunde også en garanti fra Norske Låsesmeder mot dårlig utført arbeid, om du benytter deg av en medlemsbedrift.

4. Referanser avdekker mye

Klarer du å spore opp referanser for en låsesmed, kan du avdekke mye. Dersom du for eksempel driver en butikk på et kjøpesenter, er det lurt å spørre andre butikkeiere om deres erfaringer.
Du kan selvfølgelig også se nærmere på bedriftens tilbakemeldinger på nettsidene, Trustpilot, Google, og sosiale medier. Sørg for at du har et generelt overblikk over kundetilfredsheten.

5. Pris på låsesmed

Pris bør aldri være den første faktoren en ser på. Naturligvis skal aktøren passe inn i budsjettet, men ellers bør pris kun være en faktor en ser på for å skille to eller flere likestilte kandidater.
De fleste aktører oppgir ikke priser på nettsidene, da variasjonen vil være stor basert på behov. For å få en oversikt over priser, vil du måtte sende din forespørsel til en håndfull aktører.

6. Bredde på utvalget

Utvalget varierer noe fra aktør til aktør. Dersom du har behov for et bredt spenn av produkter og tjenester til tyverisikring, vil det være lurt å sikre seg at aktøren du velger tilbyr alle disse.
Da slipper du nemlig å benytte deg av flere forskjellige aktører til forskjellige behov. Se nøye gjennom utvalget, slik at du forsikrer deg om at låsesmeden kan dekke alle dine behov for tyverisikring.

Motta et pristilbud i dag!

Flexi Lås og Gitter AS har lang erfaring som låsesmed, og du kan lese mer om oss her på siden. Gjennom høy kvalitet på leveransen vår, sikrer vi butikken din fra A til Å.
Ønsker du å sammenligne prisene våre med andre aktører? Motta et uforpliktende pristilbud fra oss i dag!