Flexi vertikalsjalusi FSG 250

Flexi vertikalsjalusi – FSG 250 – er en ny og etterlengtet vertikalsjalusi som gir kundene innsyn etter stengetid. La potensielle kunder se hva butikken din kan by på etter stengetid, på en sikker og smart måte.

Denne løsningen passer like bra til klesbutikker som til parfymerier og andre forhandlere. Løsningen gir innsyn, samtidig som den holder eventuelle innbruddstyver på trygg avstand.

Sjalusien kan åpnes og lukkes som et trekkspill, og har et stilrent uttrykk. Modellen er også designet for manuell bruk. Dette betyr at det ikke er behov for elektrisk tilkobling!

 

Skreddersydd vertikalsjalusi tilpasset butikkens mål

Flexi vertikalsjalusi produseres på mål og har ingen begrensning på lengde. Modellen er derfor perfekt for butikklokaler med lav takhøyde, men passer også til deg med høy klaring under taket.

En av fordelene ved Flexi vertikalsjalusi FSG 250, er at modellen også er velegnet for buede inngangspartier. Modellen kan benyttes i buede butikkåpninger med en minste radius tilsvarende 500 mm.

 

Stilrent og moderne design

Flexi vertikalsjalusi leveres i natureloksert aluminium som standard. Dette fargevalget gir sjalusien et moderne og tidsriktig uttrykk, og passer til de aller fleste bedrifter.

De vertikale leddene gir også modellen et flott uttrykk. Med mulighet for å se gjennom sjalusien, kan forbrukere se vareutvalget ditt og planlegge sitt neste kjøp – selv om du har stengt for dagen.

 

Vertikalsjalusi tilpasset dine behov

Flexi vertikalsjalusi kan tilpasses dine behov. Modellen kan blant annet leveres låsbar, slik at den blir et godt valg for deg som ønsker tyverisikring.

Vi leverer komplette fasader med både gitter og glass, slik at løsningen blir akkurat slik du hadde tenkt deg.

 

Flexi vertikalsjalusi bidrar til å forhindre innbrudd

En sjalusi skal først og fremst forhindre at innbruddstyver klarer å bryte seg inn i bedriftens lokaler. Med Flexi vertikalsjalusi får du en effektiv hindring mellom bedriftens verdier og eventuelle innbruddstyver.

Ved å plassere Flexi vertikalsjalusi FSG 250 i inngangspartiet, kan du sørge for at det ikke er mulig å ta seg inn i butikklokalene etter stengetid. Det robuste materialet er svært vanskelig å bryte seg gjennom med vanlige redskaper.

 

En vertikalsjalusi med mange bruksområder

Flexi vertikalsjalusi FSG 250 kan ikke bare brukes som en sperre mot eventuelle innbruddstyver i inngangen til bedrifter og butikker. Løsningen er også et utmerket valg for deg som ønsker å dele lokalet opp i flere seksjoner. Lag en vegg på 1-2-3!

Modellen passer også supert i resepsjonsområder. Det lekre designet gjør at Flexi vertikalsjalusi passer like fint til hotellresepsjoner som andre resepsjoner.

  • Butikkfasader og inngangsparti
  • Resepsjonsområder
  • Deling av lokaler

 

Perforert løsning med 30 % lysgjennomgang

Flexi vertikalsjalusi leveres i et perforert materiale som har 30 % lysgjennomgang. Gjennom de små hyllene i sjalusien vil både dagslys og kunstig lys kunne trenge gjennom.

Derfor vil kundene dine kunne se delvis inn i butikken eller bedriftslokalene. Lar du lyset stå på i lokalene vil potensielle kunder kunne studere vareutvalget ditt selv om du har stengt for dagen. Øk sjansen for at kunden kommer tilbake for å handle ved senere anledning!

 

Kontakt oss for pristilbud

Trenger du en vertikal sjalusi? Med Flexi vertikalsjalusi får du en sikker løsning som kan tilpasses bedriftens behov.

Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål. Motta et pristilbud i dag!