Rullegitter og rullesjalusi | Fleksible og sikre løsninger

Flexi har rullegitter av høy kvalitet med lang levetid. Disse gir ikke bare bedriften økt grad av trygghet, men også reduserte vedlikeholdsutgifter.

Et rullegitter eller en rullesjalusi fungerer som en robust barriere mellom potensielle innbruddstyver og butikkens verdier.

Hva er et rullegitter eller en rullesjalusi?

Rullegitter og rullesjalusier er enkle å bruke og tar liten plass over åpningen til butikken. Løsningen monteres i taket over inngangspartiet, og legges knapt merke til når butikken er åpen. Når butikken stenger for dagen, kan rullegitteret enkelt senkes ned.

Noen modeller er maskindrevne og kan enkelt heves og senkes med en nøkkelbryter. Det finnes også modeller som heves og senkes manuelt. Disse kan være både budsjettvennlige og krever ingen elektrisk tilkobling.

Rullegitter og rullesjalusi mot innbrudd

Formålet med et rullegitter eller en rullesjalusi er å forhindre innbrudd. Løsningen kan betraktes som et sikrere alternativ til en ordinær dør, siden gitter er vanskeligere å bryte seg gjennom.

Flexi tilbyr dessuten 24/7 vaktservice som vil rykke ut for nødvendige tiltak – enten grunnet forsøk på innbrudd eller ved tekniske feil. Våre gitterprodukter er dessuten EN1627-godkjent i flere klasser. Dette er en sikkerhetsstandard som indikerer høy kvalitet på gitteret.

Trenger du rullegitter eller rullesjalusi? Flexi har mange alternativer!

Ulike bedrifter har forskjellige behov. Derfor har Flexi rullegitter og rullesjalusier for ethvert behov. Du kan blant annet velge hvorvidt gitteret skal gi kunder innsyn i butikken eller ikke.

Med en viss grad av innsyn kan kundene se på de flotte produktene dine etter stengetid, på trygg avstand.

De ulike gitrene kan leveres med tilpasset design og funksjonalitet, slik at du får en løsning tilpasset dine krav.

 • Perforert rullegitter som gir delvis innsyn
 • Tett rullesjalusi som stenger for innsyn til bedriftens lokaler

Smarte tilleggsvalg til rullesjalusi eller rullegitter

Rullegitter eller rullesjalusi fra Flexi kan tilpasses dine kriterier og krav. På mange av modellene kan du for eksempel velge hvorvidt gitteret skal ha hengelåsfeste eller skinnelås.

Her er noen av tilleggsvalgene vil tilbyr når du bestiller rullegitter eller rullesjalusi fra oss:

 • Låsbart gitter tilpasset dine behov
 • Kan fås pulverlakkert i alle RAL-farger
 • Få levert komplette fasader med både gitter og glass fra Flexi
 • Innkassingdeksel i topp som skjuler drivrør og gitterrull
 • Skinnelås
 • Hengelåsfeste
 • Innfelt nøkkelbryter til veggboks
 • Manuell opp/ned-bryter
 • Innbruddssikring: EN1627-RC2 / RC-3

Fordeler ved å velge rullegitter eller rullesjalusi

Det finnes flere gode grunner til å sikre butikker eller andre bedriftslokaler med et rullegitter eller en rullesjalusi. Først og fremst er det et sikkerhetstiltak som vanskeliggjør innbrudd. Med et gitter kan du forhindre at innbruddstyver entrer butikklokalene etter stengetid.

En annen fordel med rullegitter og sjalusier, er at løsningene gir kunder og klienter en tydelig indikasjon på hvorvidt butikken er åpen eller stengt. Selv fra lang avstand vil kunden kunne se at butikken er stengt, dersom gitteret er nede.

Et rullegitter eller en rullesjalusi tar dessuten liten plass, og kan derfor benyttes i både små og store butikklokaler.

Få hjelp til å velge riktig sikkerhetsløsning

Flexi har rullegitter og rullesjalusier for ethvert behov. Er du usikker på hvilken modell som passer best for din bedrift? Vi hjelper deg.

Kontakt oss via skjemaet nedenfor for et tilbud på rullegitter eller rullesjalusi fra Flexi!